Mae Hong Song
Door: Reinder
27 Februari 2006 | Thailand, Bangkok
Hallo iedereen,
Dit is de tiende dag van mijn reis (gerekend vanaf 17 februari, de dag dat ik in Thailand ben aangekomen).
Na wat omzwervingen door het midden en noorden van Thailand (Ayuttaya, Lampang, Mae Sariang) ben ik in Mae Hong Song in het noordwesten terecht gekomen, waar ik nu al een paar dagen ben. Leuk stadje met een leuk guest house aan een meertje, waar je van alles kunt doen, zoals het bezoeken van 'hill tribes' en watervallen in de omgeving. De omgeving is heuvelachtig en groen. Veel hele geisoleerde dorpjes. Het stadje zelf is ook niet zo druk. Niet teveel toeristen, wel genoeg backpackers om gezellig mee te kletsen.
De afgelopen dagen heb ik onder andere een 'long neck Karen'-dorpje en een Kuomintang-dorpje bezocht. Na al die aktiviteiten hang ik vandaag wat rond bij het guest house om wat uit te rusten.
Dus dacht ik: laat ik nu maar eens proberen een weblog te beginnen.
Al heel wat gedaan en gezien in Thailand tot nu toe, dus al veel mooie foto's gemaakt. Hiervan zal ik er binnenkort een paar op deze site zetten.
Groet,
Reinder
Dus dacht ik: laat ik nu maar eens proberen een weblog te beginnen.
Groet,
Reinder
27 Februari 2006 - 08:53
Willem Zuurd:
Prachtig Reinder, ziet er leuk uit en is voor ons erg leuk om je te kunnen volgen. -
27 Februari 2006 - 20:25
Peter En Marcia:
Hoi Reinder!
Leuk zo'n weblog, inderdaad leuk om je te kunnen volgen! We wachten vol spanning op de eerste foto's.
Rome was geweldig! Heerlijk weer (veel zon en zo'n 16 graden), alleen op de Via Appia liepen we in de regen (en daardoor heerlijk alleen, erg veel toeristen in Rome, zelfs in februari!!). Erg veel gezien. Vooral veel oude Romeinse rommel natuurlijk - vinden we helemaal geweldig - en ook veel kerken en musea. Zeker de moeite waard dus! Nu nog lekker een hele week vrij - ik heb je mailtjes via vader gekregen - en dan weer aan het werk.
Alles gaat verder hardstikke goed met ons alle drie ;-) Morgen hebben we weer een echo, je zult het allemaal wel horen. Als je mailt kun je beter naar Peters email adres mailen, deze heb ik ook op de mailing list gezet dus we krijgen ook een melding als je hier iets op plaatst. Dan wordt mailen waarschijnlijk overbodig.
Heel veel plezier nog en we lezen graag over je verdere avonturen.
Gr.
Marcia -
28 Februari 2006 - 11:35
Ineke:
Hey Reinder!
Ziet er goed uit hoor de we website.....dat heb je nog snel voor elkaar gekregen! De foto's zijn trouwens goed aangekomen, bedankt he.
Een hele fijne reis verder en ik blijf je volgen!
Groetjes Ineke -
02 Maart 2006 - 11:35
Aukje En Geert:
hoi reinder wat leuk dat je ons mee laat genieten van je reis groetn oet onnnnnnn